Sedm let. Tisíce mil. Nekonečně smažený dobroty.
Projeli jsme křížem krážem USA, ochutnali všechno od texaskýho fried chicken až po newyorský dirty fries. Testovali jsme, ladili, sbírali triky od pouličních profíků i kuchařů s michelinskou hvězdou. A teď? Teď servírujeme to nejlepší z americký street food kultury rovnou tady – u nás doma.
Naše tajná zbraň? Těstíčko, baby.
Křupne jako první beat ve vaší oblíbený pecce. Zůstává crispy i hodinu po dosmažení a přitom drží maso šťavnatý jak první kousnutí. To není náhoda – to je věda.
Kdo za tím stojí?
Marcel Jinoch – borec, co makal v michelinských podnicích v New Yorku, a pak objel celou Ameriku, aby to nejlepší přivezl sem. Společně s legendárním šéfkuchařem Markem Purkartem a partou food rebelů tvoříme Hot Fellas – brand, kterej smaží srdcem a chutná jako rock’n’roll.